FunZone - Daily Quiz, Exciting new games & prizes everyday on Amazon.in

Amazon Funzone Quiz

Table of Contents

How To Play Guess What Quiz Amazon Quiz

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Search “Funzone Or Quiz Word In The App & Find The Quiz

4. There Will Be A Total Of 5 Questions

5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Enter The Lucky Draw.

Q&A on Google

People also ask

Related searches on Google

Amazon Quiz Spin and Win, Amazon Quiz results, amazon quiz 20,000 answers, 7,500 Amazon Quiz Answers, Insurance Premium on Amazon Quiz, Amazon Quiz answers Win, Samsung Amazon Quiz, 7th June Amazon Quiz

Today’s Amazon quiz contest

March 2 2021 Amazon quiz answers

Question 1. Which of these events, addressed by PM Narendra Modi, is celebrated every year from January 12 to 16?

Answer 1: National Youth Parliament Festival

Question 2. Vishwa Hindi Divas is celebrated on January 10 to commemorate the anniversary of the first World Hindi Conference held in which city?

Answer 2: Nagpur

Question 3. The 2021 Republic Day tableau from which of these departments depicted the process of COVID-19 Vaccine development?

Answer 3: Department of Biotechnology

Question 4. This fruit is native to which country?

Answer 4: China

Question 5. What kind of doctors specialize in the study of this vital organ?

Answer 5: Cardiologist

Amazon Quiz Answers Today 17 January 2021 – Win Apple iPhone 12

Question 1. Which former Indian president’s forthcoming memoir is titled ‘The Presidential Years‘?

Answer:- Pranab Mukherjee

Question 2. ‘ Roscosmos, who recently ( launched the Angara A5 rocket, is the space agency of what country?

Answer:- Russia

Question 3. Which country was recently announced as the host of the 2030 Asian Games?

Answer:- Qatar

Question 4. This monument is dedicated to which is famous leader who spent 27: years in prison?

Answer:- Nelson Mandela

Question 5. Identify this mountain peak.

Answer:- Matterhorn

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs 5,000 Amazon Pay Balance

Question 1 of 5:

Who topped the ‘Kotak Wealth Hurun – Leading Wealthy Women’ list in 2020?

The answer is- Roshni Nadar

Question 2 of 5:

As of December 2020, The Monetary Policy Committee of RBI kept what at 4 per cent?

The answer is- Repo rate

Question 3 of 5:

Which of these cricketers made his debut in the 1st pink ball Test between India and Australia?

The answer is- Cameron Green

Question 4 of 5:

This statue is located in which country, whose national airlines is named after a mythical bird? (See Image in App Quiz)

The answer is- Indonesia

Question 5 of 5:

This the interior of a car made by which company? (See Image in App Quiz)

The answer is- Tesla

Amazon Quiz 27 November 2020 Answers – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Answers-

Question 1 of 5:

Prince Khalifa bin Salman al Khalifa, the world’s longest serving prime minister, recently passed away. He was the PM of which country?

The answer is- Bahrain

Question 2 of 5:

What name is given to the COVID-19 vaccine being developed by the National Research Centre for Epidemiology and Microbiology in Moscow?

The answer is- Sputnik V

Question 3 of 5:

The 2020 film Ammonite is loosely inspired by the life of which British palaeontologist, played by Kate Winslet?

The answer is- Mary Anning

Question 4 of 5:

In which city is this landmark with an alliterative name located?

The answer is- New York

Question 5 of 5:

In some places, this food item is known by a name associated with which of these German cities?

The answer is- Frankfurt

Amazon Quiz 24 October 2020 Answers – Win Dyson Air Purifier

24th October Amazon Quiz Answers:

Q1: Housing For All — A Better Urban Future’ is the 2020 theme for which day celebrated every year by the UN on October 5?

Answer 1: World Habitat Day

Q2: 23 Yards’ Is A New Brand Of Personal Care Products Launched By Which Former Indian Cricketer?

Answer 2: Ravi Shastri

Q3: The BBC Short Story Award For 2020, Won By Sarah Hall Who Became The First To Ever Win The Award Twice, Is Supported By Which University?

Answer 3: Cambridge University

Q4: Which Country Released Official Stamps Honouring This Character?

Answer 4: Japan

Q5: Who Was The First Indian Woman To Win A Silver Medal In This Sport In The Olympics?

Answer 5: P.V Sindhu

Today’s Amazon quiz contest

October 22 2020 Amazon quiz answers

Question 1. Customers (Android Users Only) Can Now Access Alexa On Their Amazon Shopping App’

Answer 1: True

Question 2. Customers (Android Users Only) Can Talk To Alexa By Just

Answer 2: Tapping On The MIC Icon Next To The Shopping Cart

Question 3. Which Of The Following Can You Ask Alexa To Do This Festive Season’

Answer 3: All of the Above

Question 4. Android Users Can Ask Alexa To Play Music By

Answer 4: All of the Above

Question 5. Which Of The Following Ways Can Alexa Help You Enjoy The Festive Season’

Answer 5: All of the Above

Amazon Today Quiz Answers [21st October 2020, 8AM To 12PM]:


Q1- In October 2020, The Indo-American Chamber of Commerce awarded which Indian Businessman the Lifetime Achievement Award?
Ans1- Ratan TataQ2- As a part of UN’s International Day of Girl Child, 16 year old Aava Murto became the Prime Minister of which country for one day?
Ans2- FinlandQ3: On the occasion of Second World Cotton Day, which premium brand of Indian cotton was launched by Smriti Irani?
Ans3- Kasturi CottonQ4- What is the currency of the country this structure is located in?
Ans4- Egyptian PoundQ5- Identify this American President who is the only American President ever to have a patent to his name.
Ans5- Abraham Lincoln

Amazon Today Quiz Answers [20th October 2020, 8AM To 12PM]:

Echo Plus (2nd Gen) – Premium sound, powered by Dolby, built-in Smart Home hub (Black)

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Amazon Echo

Question 1 of 5:

The 2020 Nobel Prize for Chemistry was jointly awarded to Chemistry experts of USA and which other country?

The answer is- France

Question 2 of 5:

Justice KK Usha, who recently passed away, was the first woman chief justice of which state?

The answer is- Kerala

Question 3 of 5:

Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah has been sworn in as the New Emir of which country?

The answer is- Kuwait

Question 4 of 5:

The emperor who commissioned this monument to be built was the successor of which Mughal Emperor?

The answer is- Jahangir

Question 5 of 5:

A large part of the money generated by such apple products go to fund programmes to fight which disease?

The answer is- HIV/AIDS

Amazon Today Quiz Answers [19th October 2020, 8AM To 12PM]:

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

Question 1 of 5:

2020 Nobel Prize for Physics winner, Roger Penrose is the Emeritus Rouse Ball Professor of Mathematics at which university?

The answer is- University of Oxford

Question 2 of 5:

Activists from Iran, Nicaragua, USA and which country received the 2020 Right Livelihood Award also known as the Alternative Nobel Prize?

The answer is- Belarus

Question 3 of 5:

Syeda Anwara Taimur, who recently passed away, was which state’s first and only woman Cheif Minister ever?

The answer is- Assam

Question 4 of 5:

How many times has the man on this currency note been nominated for the Nobel Prize?

The answer is- 5

Question 5 of 5:

Identify the CEO of the company that produces this electric car.

The answer is- Elon Musk 

Answer the Questions to Win Rs 50000 Pay Balance | Amazon Great Indian Festival Sale Offers

Q1- What Is The Additional Cashback You Will Get On Minimum Purchase Of Rs 1,000 As Your First Order?
Ans1- 5%

Q2- Golden Hour Deals Will Be Live From ___PM To ___AM Only On The App.
Ans2- 8PM To 12AM

Q3: When Does The Great Indian Festival Start?
Ans3- 17th October

Q4- When Does The Great Indian Festival Sale Start For Prime Members?
Ans4- 16th October

Q5- You Can Get an Additional 10% Discount On _____ Credit/Debit Card?
Ans5- HDFC Bank

Amazon Today Quiz Answers [16th October 2020, 8AM To 12PM]:

Answer The Questions and Stand a Chance to Win Dyson Air Purifier

Q1- Prime Minister Narendra Modi recently inaugurated a conference named RAISE 2020. RAISE 2020 is a global summit on what?
Ans1- Artificial Intelligence

Q2- The iconic Sawantwadi wooden toys comes from which Indian state?
Ans2- Maharashtra

Q3: Origin Space, a company from which country is set to send out the world’s first asteroid mining robot into space in November 2020?
Ans3- China

Q4- What is this design called, that first attained popularity in Europe?
Ans4- Polka Dots

Q5- This is a graffiti of which iconic scientist?
Ans5- Stephen Hawking

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance

Question 1 of 5:

This famous palace would be found in which city in India?

The answer is- Udaipur

Question 2 of 5:

Name this animal, also the state animal of Sikkim

The answer is- Red Panda

Question 3 of 5:

This ‘Golden’ fort is found in which city in India?

The answer is- Jaisalmer

Question 4 of 5:

In which city, Europe’s second oldest capital city, is this picture taken?

The answer is- Lisbon

Question 5 of 5:

Name this bird which also shares its name with a publishing house.

The answer is- Puffin

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Dyson Airwrap (14.10.2020)

Question 1 of 5:

Which country is credited with inventing this food item?

The answer is- Italy

Question 2 of 5:

Name this domed building which is the largest church in the world.

The answer is- St. Peter’s Basilica

Question 3 of 5:

In which city is this tall building located?

The answer is- Dubai

Question 4 of 5:

In which movie series would you find this character?

The answer is- Star Wars

Question 5 of 5:

In which of these sports, would this type of glove usually be used?

The answer is- Baseball

Today’s Amazon Quiz Answers(13.10.2020)

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Oneplus 8 Pro

Question 1 of 5:

After a gap of 16 years, mineral exploration has started at which iconic mining region?

The answer is- Kolar Gold Fields

Question 2 of 5:

Which international city is building a pilot electric road that will power specially equipped buses as they drive?

The answer is- Tel Aviv

Question 3 of 5:

The Shanti Swarup Bhatnagar award recognises outstanding work by Indians in which field?

The answer is- Science & Technology

Question 4 of 5:

Air India One, a VVIP aircraft meant to fly the Prime Minister and President of India, is manufactured by which company?

The answer is- Boeing

Question 5 of 5:

The logo of which of these organisations has recently been changed for the first time since its inception in 1982?

The answer is- Sports Authority of India

Today’s Amazon Quiz Answers(12.10.2020)

(Answers Added) Amazon Quiz Answers for 12th October 2020. Submit Quiz Answers & Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance in Today’s Amazon Quiz Daily contest.

Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Winners of today’s Quiz will be declared later on the same day at Amazon Quiz Winners Section.

Submit Correct answers in Amazon App to Win Amazon Quiz. Get all the Latest Amazon Quiz Answers here.

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Question 1 of 5:

Sheikh Sabah Al Ahmad Al Sabah, who recently passed away, was the ruler of which country?

The answer is- Kuwait

Question 2 of 5:

In which of these cities has a single coach AC tram been unveiled with a library inside it- branded as Library on Wheels?

The answer is- Kolkata

Question 3 of 5:

To mark which country’s 71st National Day did the country’s first Mars probe send back a ‘selfie’ from deep space?

The answer is- China

Question 4 of 5:

Which filmmaker has been appointed as the chairman of the governing council of the Film and Television Institute of India?

The answer is- Shekhar Kapur

Question 5 of 5:

Which missile, recently tested by India, is regarded as the fastest supersonic cruise missile in the world?

The answer is- BrahMos

Amazon Guess Quiz – These are all images from a famous fair in which location?

These are all images from a famous fair in which location?

Answer : Pushkar 

Question 2. Connect the names of the objects you would see in the visuals to a common theme

Answer : Pack of cards

Question 3. Connect the visuals to a famous sporting event

Answer : Tour De France 

Question 4. The 4 famous sites shown here, are all part of which very special list?

Answer : New Seven Wonders of the World

Question 5. Apart from being fruits, what else connects these four items shown on screen?

Answer : Names of Technology Companies 

Today’s Amazon Quiz Answers

The Amazon is back again with its daily trivia quiz contest. The quiz gives users a chance to win amazing prizes. Today, the users will get a chance to win Philips Soundbar.

The Amazon users just need to log in to the app and play the Amazon Quiz Answers contest.

The Amazon Daily Trivia Quiz is held from 8 am to 12 pm. The winners’ list of today will be declared on October 30, 2020.

Today’s Amazon Quiz Details

Today’s Prize – Philips Soundbar

Amazon Quiz Date – 11th October 2020

Amazon Quiz Time – 8 AM to 12 PM

Winners List Will Be Declared On – 30th October 2020

Amazon Quiz October 11, 2020, Answers – Win Philips Soundbar

Q1: Name India’s First Multi-Wavelength Astronomical Observatory, That Recently Completed Five Years Of Imaging Celestial Objects In Space.

Answer 1: Astrosat

Q2: In September 2020, Which Former Indian Bowler Was Appointed The Chairperson Of BCCI Women’s Selection Committee?

Answer 2: Neetu David

Q3: Which Bollywood Actor Was Recently Awarded With SDG Special Humanitarian Action Award By The United Nations?

Answer 3: Sonu Sood

Q4: Which Indian Footballer Is The Winner Of The 2019-20 AIFF Men’s Footballer Of The Year Award?

Answer 4: Gurpreet Singh Sandhu

Q5: Japan Airlines Recently Said That It Would Retire Which Phrase From Their In-Flight Announcements Made In English?

Answer 5: Ladies And Gentlemen

Today’s Amazon Quiz Details

Today’s Prize – Rs 25,000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz Date – 10 October 2020

Amazon Quiz Time – 8 AM to 12 PM

Winners List Will Be Declared On – 30th October 2020

Amazon Quiz October 10, 2020, Answers – Win Rs 25,000 Amazon Pay balance

Question 1:- Russian research and development enterprise ‘Zvezda’ has started the manufacturing of what for ISRO’s Gaganyaan Mission?

Answer 1:- Space Suit

Question 2:- The 13th edition of Aero India-21, Asia’s largest exposition of such a kind, will be held in which Indian city?

Answer 2:- Bengaluru

Question 3:- Which social-media platform has launched a dedicated search prompt to prevent suicide, named #ThereIsHelp?

Answer 3:- Twitter

Question 4:- Etosha National Park, recently featured in NASA observatory photographs, is located in which country?

Answer 4:- Namibia

Question 5:- Which bank has launched ‘iStartup 2.0’ a comprehensive programme for start-ups?

Answer 5:- ICICI Bank

How likely are you to win the Amazon quiz for October 10, 2020?

The odds can be in your favour to win the quiz as the first criteria are to get all the answers to the quiz right. It all depends on the number of eligible entries that answer all the questions correctly.

Eligible entries are the ones that satisfy the eligibility criteria outlined in the mobile app and follow the steps outlined in the ‘Details of the Contest and How to Enter’ section.

How To Play Guess What Quiz Amazon Quiz – 9 October 2020

Amazon Guess What Quiz Answers – Win Rs.25000 Pay Balance

Here Is The Guess What Quiz Amazon Answers:

Q1: Where Would You Find All These 4 Animals?

Answer 1: National Emblem

Q2: All These Food Items Can Be Associated With The Cuisine Of Which Of These States?

Answer 2: Gujarat

Q3: You Would Usually Associate All These Images With Which Festival?

Answer 3: Diwali

Q4: These Are All Monuments Found In Which City Of India?

Answer 4: Delhi

Q5: Connect These Images To A Famous Book/ Movie Series.

Answer 5: Harry Potter

Amazon Small Business Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay Balance

Here Is The Small Business Quiz Amazon Answers:

Q1: There Are More Than 6.5 Lakh Indian Small Businesses That Sell On Amazon.

Answer 1: True

Q2: __ Is A Program Run By Amazon To Give Prominence To India’s Rich Handicrafts Heritage. Featuring Over 50,000+ Products, Including Unique Arts & Crafts From 20 States In India, It Enables Weavers & Artisans To Showcase Products Handcrafted In India.

Answer 2: Amazon Karigar 

Q3: Which Of The Following Is An Amazon Program That Features Innovative Products From Emerging Indian Businesses And Start-Ups?

Answer 3: Amazon Launchpad 

Q4: During The Great Indian Festival, Small Businesses Across India Will Offer Exciting Deals And Discounts Of Up To __% On 4 Crore+ Unique And Hard-To-Find Products On Amazon.

Answer 4: 70%

Q5: You Can Listen To An Inspiring Seller Story By Tap

Answer 5: True

Amazon Guess The Camera Specs Quiz Answers 9 October – Win OnePlus 8T 5G

Q1: Lens 1 – What Is The Ultra Wide Angle On The Ultra Wide Lens ?

Answer 1: 16 Megapixel

Q2: Lens 2 – What’s The Primary Lens Resolution In MP?

Answer 2: 48 Megapixel

Q3: Lens 3 – Guess The Resolution Of The Lens

Answer 3: 5 Megapixel

Q4: Lens 4 – Guess The Resolution Of The Lens

Answer 4: 2 Megapixel

Amazon Quiz 9 October 2020 Answers – Win Philips Soundbar

9th October Amazon Quiz Answers:

Q1: Delhi’s IGI Airport Will Now Have India’s First And Exclusive Terminal For What?

Answer 1: Private Jets

Q2: According To The India Happiness Report 2020, Which Is The Happiest State In India?

Answer 2: Mizoram

Q3: Which African Country Recently Held A State Funeral In Honour Of Moussa Traore, Its Former President?

Answer 3: Mali

Q4: Which Of These Is The Official Premium Lifestyle Brand Of Soccer Legend Lionel Messi?

Answer 4: The Messi Store

Q5: A Total Of 12 Faculty Members Of AICTE-Approved Institutes Received The First-Ever ________ Best Teacher Awards 2020. Fill In The Blank.

Answer 5: Visvesvaraya

Amazon Mirzapur Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay Balance

Here Is The Mirzapur Quiz Amazon Answers:

Q1: The Character Shown In The Image Said The Dialogue ‘Darr Ki Dikkat Yehi Hain Ke Wo Kabhi Bhi Khatam Ho Sakta Hain’ . Identify The Character.

Answer 1: Kaleen Bhaiyya

Q2: Which Of These Actors Has The Same Surname In The Series ‘Mirzapur’ As He Does In Real Life?

Answer 2: Pankaj Tripathi

Q3: How Many Eggs Does Guddu Bhaiyya Eat In Season 1?

Answer 3: 50

Q4: Based On The Video, Which Of These Is Written On The Number Plate Of A Car Driven By Munna, In The Video?

Answer 4: King Of Mirzapur

Q5: In This Video, Guddu Is Shown Training Whom To Shoot?

Answer 5: Golu

Q6: In The Video Munna Says, ‘Hum Ek Naya Niyam Bana Rahe Hai, Ke Mirzapur Ke Gaddi Pe Baithne Wala ___________ ‘ Fill In The Blanks.

Answer 6: Koi Bhi Niyam Badal Sakta Hai